Dodatci Na Bazi Sjemena | Zdrava Ishrana





Svi zasluzujemo zivjeti puni vitalnosti energije i srece. Kada smo zdravi, osjecamo se izvrsno i dajemo najbolje od sebe. Tada mozemo ostvariti bilo sto!


Nažalost, loša prehrana, izloženost povećanom onečišćenju okoliša i kemikalijama te manjak fizičke aktivnosti dovode do toga da obolimo i oslabimo od različitih oboljenja.

  • Djelomično zbog našeg modernog načina života, ne uspjevaju svi jesti zdravu prehranu.
Ipak, čak i ako jedete zdravu, uravnoteženu prehranu, možda će vam nedostajati potrebnih hranjivih sastojaka. Kako starimo, smanjuje se i naša sposobnost apsorpcije hranljivih sastojaka iz hrane. Takođe, naše potrebe za energijom nisu iste, i skloni smo manje jesti. 
Danas se dijeta mnogih ljudi sastoji od više zasićenih masti, šećera nego natrija od voća, povrća i dijetalnih vlakana.
Bez prave prehrane, vaš imuni sistem možda neće biti toliko jak koliko bi trebao biti u borbi protiv bolesti.
  • Nedostatci mogu dovesti do raznih zdravstvenih problema, mogu uključivati probavne probleme, kožne poremećaje, mogu doprinijeti stresu, umoru i mnogim drugim zdravstvenim problemima.
  • Loša prehrana može narušiti naše svakodnevno zdravlje i dobrobit, Ideja je da izgradimo svoj imunološki sistem, povećamo imunitet na zdrav način. Iako je dijeta ključ za dobivanje najboljih vitamina i minerala, teško je pridržavati se zdrave prehrane, posebno ako ste gladni i u stalnom pokretu, možda ćete privući sve što je na raspolaganju. E tu dodatci mogu pomoći!

Ideja koja stoji iza dodataka prehrani je da bi nadoknadili hranjive tvari koje se ne konzumiraju u dovoljnim količinama.

Ovi dodatci mogu vam pomoći da osigurate da dobijate dovoljno esencijalnih tvari koje tijelo treba da funkcioniše; mogu pomoći u smanjenju rizika od bolesti i pružiti dugoročne zdravstvene koristi.

Prema nedavnoj studiji, vrlo malo nas zapravo zadovoljavaju kriterije za zdrav način života. Međutim, najvažnije što morate zapamtiti je da možete promijeniti zdravlje i dobrobit.

Cilj je izgraditi naš imuni sistem. Bez prave prehrane, vaš imuni sistem možda neće biti toliko jak koliko bi trebao biti u borbi protiv bolesti.

Za rješenje je stvorena nova kategorija ,,,,, Dozvolite mi da vas upoznam sa dodatcima prehrani na bazi sjemena.


Sjemenke su hranjivi gusti dio biljke!

Mnogi antioksidantni proizvodi na tržištu danas su se koncentrirali na samo voće u obliku sokova ili pirea – istovremeno zanemarujući najmoćniji i hranjivi sastojak gusti dio biljke: SJEME
U stvari, sjeme sadrži 30 puta više hranjivih i antioksidanatnih potencijala od okolnih voćnih tkiva. Uključujući svih 12 vitamina, 17 minerala , 9 aminokiseline i esencijalne masne kiseline koje vašem tijelu svakodnevno trebaju…

Rain koristi isključivo prirodne sjemenke. Svaka sjemenka u sebi sadrži jednaku količinu antioksidansa kao 8-10 porcija voća i povrća.
Sastojci proizvoda Rain nisu genetski modificirani i njihova se svojstva nisu mijenjala u laboratoriju. Naši proizvodi su hladno presani na bazi sjemena što znači da su sastojci dobiveni iz hladno presanog procesa bogata hranjivim sastojcima ne mijenjajući njihov kemijski sastav.

Hladno presan sok štiti i čuva hranjive sastojke sjemena. To je efikasan način da unesete mnogo hranljivih sastojaka i vitamina direktno u svoj sistem uz brzu absorpciju. A naravno znamo da dobar unos povrća i voća kao dio vaše svakodnevne prehrane poboljšava vašu razinu energije. A vi ce izgledati i osjećati se sjajno.



Izgled naših proizvoda kao i lakoća korištenja, je baš posebna. Malo džepno izdanje zdravlja, koje nosite sa sobom i koristite svježe, u hermetički zatvorenim vrećicama koje čuvaju nutrijente, su današnje idealno rješenje. Protresete, otvorite i popijete!

A sadrze snažne antioksidanse i esencijalne masne kiseline koji pomažu tijelu i umu da održavaju ravnotežu dok pomažu u borbi protiv najneuvremenijih zdravstvenih problema

PROIZVODI



SOUL – 

Sjemenke Crnog Kima, Sjemenke Crne Maline, Sjemenke Grozda, D-Ribosa

Prvo imamo naš Vodeci proizvod SOUL, prepun antioksidanata, dijeluje protiv starenja i protuupalnih prednosti.

Soul dodatkom dobijate sjemenke crne maline i crnog kima, koje podržavaju imunološki sustav. Također dobijate koncentrirane oblike Omega-3 i Omega-6 neophodnih masnih kiselina. Ova se kombinacija sastojaka usklađuje u borbi protiv štetnih učinaka slobodnih radikala i podržava zdrave stanične membrane.
Kao sto vidite sadrzi raznovrsne i visoko kvalitetne nutrijente i takoder:

  • Može učinkovito smanjiti upalne procese u organizmu
  • Doprinosi optimalnoj tjelesnoj težini
  • Može znatno usporiti starenje stanica
  • Pomaže u smanjenju oštećenja DNA
  • Jača kožu
  • Podrzava funkcije krvožilnog sustava
  • Siguran za sve životne dobi
  • Povećava energiju,
  • Izvrstan izvor esencijalnih masnih kiselina
  • Umanjuje bolove u mišićima nakon vježbanja

SOUL RED

SOUL RED je sva dobrota SOUL-a sa dodatnim vlastitim prednostima. Poboljšana sjemenkama crvene maline i uljem sjemenki crnog kima, SOUL Red daje moćnu podršku zdravlju srca, i gubitku tjelesne težine. 
JEDINSTVENI SPOJ dva sjemena s bogatom poviješću, uz sjemenke grožđa  chardonnay i d-ribozu, pružaju vrlo jedinstven i moćan profil bogat antioksidansima.

  • Pomoć pri mršavljenju
  • Pospješuje rad metabolizma
  • Poboljšava kardiovaskularnu funkciju
  • Povećava kognitivnu funkciju
  • Osnažuje prirodnu energiju
  • Smanjuje upalu

CORE   

Ulje Sjemenki Crnog Kima, Kelj, Spirulina, Sikavica, Sjemenke Brusnice, Psenicna Trava, Klorela, Korijen Maslacka, Aloe Vera, Klorofilin

Core pridonosi dijelu preporučenog dnevnog unosa zelenog povrća. Ima sve potrebne hranjive sastojke kako bi nadopunio vasu svakodnevnu prehranu i osigurao poboljšanje zdravstvenih funkcija, čišćenje i detoksikaciju.

Svaki od 10 sastojaka Rain CORE sam po sebi već može pružiti kompletan zdravstveni dodatak. No Rain je kombinirao sve te sastojke iz prirode kako bi napravio jedan proizvod i na taj način pružio tijelu snažne antioksidante koji mogu pomoći u borbi protiv toksina sa kojima se suočava svaki dan. Svakodnevno pruža vitamine i minerale, umiruje probavni sistem, potiče mršavljenje, detoksicira, sa anti-upalnim svojstvima

BEND

Sjeme Lana, Ulje Sjemenki Crnog Kima, Glokuzanim Sulfat, Kurkuma, Lavagen, 

Uz pomoć našeg Znanstvenog savjetodavnog odbora stvorili smo snažan proizvod temeljen na sjemenkama koji čuva zdravlje zglobova i hrskavice.

Naš pristup očuvanju zdravlja zglobova i hrskavice je različit: dozvoljavamo prirodi da na vaše tijelo djeluje na koncentrirane načine. Pomnim odabirom sastojaka koje smo podržali znanošću i vremenom, izmijenili smo definiciju fleksibilnosti u svojoj izradi:

Ove sjemnke zajedno odrzavaju

  • Snažne zdrave zglobove
  • Daju podršku stvaranja hrskavice
  • Smanjenje upale
  • Jače kosti

PURE

Ulje Sjemenki Bundeve, Ulje Sjemenki Lubenice, Ulje Sjemenki Lana, Pre/probioticki profil, Inulin

Sve počinje s vašim želucem: zdrav imunološki sustav, dobro mentalno zdravlje i razina energije vašeg tijela. A zdrav želudac počinje spojem dobrih bakterija koje trebaju biti prisutne.

Kada ste mladi, zdravlje vašeg debelog crijeva je na vrhuncu, no kako starite, dobre bakterije počinju nestajati, što dovodi do raznih problema s probavom i u cijelom tijelu.

Vrijeme je da te dobre bakterije vratite u svoj želudac, kako biste poboljšali zdravlje probavnog sustava, smanjili upalu i poboljšali floru u crijevima. Jer zdrav želudac znači zdravo tijelo.

  • Smanjuje upalu u vašem probavnom traktu
  • Podržava zdravu probavu
  • Poboljšava zdravu floru crijeva
  • Omogućava povećanu apsorpciju hranjivih tvari
  • Podržava sveukupno blagostanje
  • Opskrbljuje vašu probavu masnim kiselinama i antioksidansima

FORM

 Proteini iz graska, Chia sjemenke u prahu, protein sjemenki bundeve, Inulin, Ekstrakt brusnice, Ekstrakt sjemenki grozda, 20g proteina po porciji, bez laktoze, bez glutena

Prirodni sastojci temeljeni na sjemenkama izdvajaju proizovd FORM medu drugima dodacima jer on vasem tijelu pruza lako probabljive proteine. Jača imunološke funkcije.  Savršen kao zamjena za obrok za smanjivanje kalorija ili uzimanje nakon vježbanja za popravljanje i obnavljanje mišića.

Protein je važno hranjivo sredstvo za sve, ne samo sportaše i treniranje. Vaše tijelo koristi proteine za izgradnju i popravak tkiva. Takođe upotrebljavate protein za proizvodnju enzima, hormona i drugih tjlesnih hemikalija, pa su tako važan građevni blok kostiju, mišića, hrskavice, kože i krvi.

BRYT

Velik fokus je na pravilnu prehranu prema vašem tijelu. Ali, šta ako se sličan fokus stavio na ispravnu  prehranu za bolju funckiju mozga? Naš nootropic čini upravo to. BRYT smo stvorili i napravili proizvod koji pojačava kogniciju, ublažava moždanu maglu i povećava neuronsku aktivnost..

BRYT sadrži kondenzirane profile vrsta prehrane u kojima vaš mozak uspijeva: antioksidante, omega i zdrave masti, i vitamine,



Kao sto sam rekla; Zdrav životni stil pruža dugoročnu korist.

Vaš izbor hrane svaki dan utiče na vaše zdravlje, a u kombinaciji sa fizičkom aktivnošću i vaša prehrana može vam pomoći da dostignete i održavate zdravu težinu, smanjite rizik od kroničnih bolesti i promovirate opće zdravlje.

Znamo da vam ovi proizvodi mogu promijeniti vaš život i zdravlje. Zbog toga vas pozivamo da probate.

Isprobajte ih i sami otkrijte šta naše formule na bazi sjemena zaista mogu učiniti za vaše zdravlje.

Ako se pretplatite i kupujete, dobićete popust. Imate 30 dana garancije povrata novca i možete  otkazati članstvo kad zelite.






0 Comments